Skip to content Skip to right sidebar Skip to footer

Motru deschis investițiilor și investitorilor!

O firmă de top din Gorj a ales să investească la Motru, urmând să realizeze în municipiu un supermarket cu linie de autoservire, preparate din carne dar și produse de cofetărie. Firma deține laboratoare proprii în domeniul cofetărie -patiserie și abator propriu. Societatea Marigab SRL este una dintre firmele de alimentație publică cu cele mai mici prețuri practicate la produsele proprii, dar și la celelalte la care oferă promoții interesante.

În acest moment, firma a început lucrările de construcție a noului magazin, care va crea 40 de noi locuri de munca în localitate. Panglica noii investiții va fi tăiată, potrivit administratorului, mult mai repede de cât este în proiect, dorindu-se că până la finalul anului, lucrările sa fie finalizate iar supermarketul deschis cumpărătorilor.

Administratorul firmei, Cornel Sanda, a declarat că la Motru a găsit deschidere și susținere din partea administrației locale pentru investiția de milioane de euro care oferă populației oportunități în privința noilor locuri de muncă, calitate, preturi accesibile dar și o gamă variată de produse.
De asemenea, autoritatea publică locală va încasa și de acest investitor sume importante anual care vor ajunge la bugetul local. Noua construcție se va realiza pe 500 de mp iar pe alte 450 de mp se vor realiza spatii verzi, parcări și căi de acces. Investiția se realizează în zona centrală a municipiului pe un teren viran. Această investiție este a opta majoră în ultimii trei ani la Motru.

Multe firme dau târcoale localității pentru a deschide activități pe parte de producție, tatonând zona și fiind interesate de suprafețe mari de teren(hectare). Acest lucru este greu de realizat in Motru, avându-se în vedere că localitatea nu deține zeci de hectare la un loc, în zone importante, potențialii investitori îndreptându-se către zona privată.

 

Ultima actualizare: 12:39 | 24.05.2024

Sari la conținut