Skip to content Skip to right sidebar Skip to footer

Anunţ decizia etapei de încadrare, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire spațiu comercial, sistematizare verticală, amplasare firmă luminoasă și echipamente tehnice, racord la utilități, organizare de șantier, locuri de parcare”

SC MARIGAB COM SRL REPREZENTATĂ PRIN TULBĂ GABRIELA, titular al proiectului, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire spațiu comercial, sistematizare verticală, amplasare firmă luminoasă și echipamente tehnice, racord la utilități, organizare de șantier, locuri de parcare”, propus a fi amplasat în municipiul Motru, str. Macului, nr. 21, județul Gorj.
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM GORJ din Târgu-Jiu, str. Unirii, nr. 76, în zilele de luni-vineri, între orele 8 – 16, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmgj.anpm.ro
Publicului interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Ultima actualizare: 13:25 | 16.07.2024

Sari la conținut